Om os

Vinmagasin.dk leverer vin, vinsmagning og relaterede ydelser til virksomheder og private over hele Danmark. Vores mål er at gøre det enkelt og gennemskueligt at købe vin på nettet, og vores fornemste opgave er at hjælpe dig godt på vej gennem et højt informationsniveau i netbutikken samt gennem professionel rådgivning. Vores sortiment indeholder produkter fra EU og når du handler hos os, kan du altid være sikker på, at kvaliteten af vores produkter er i orden.

Holdet bag

Bag Vinmagasin.dk står en vininteresseret person, Gerdt Jessen, som har overtaget Vinmagasin.dk primo november 2017. Der vil løbende komme nye spændende tiltag, så følg med på hjemmesiden. Jeg har besøgt adskillige vinområder og producenter rundt om i Europa samt deltaget ved vinarrangementer  herhjemme og i udlandet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så sætter vi en ære i at yde god og professionel service, og vi vil gå langt for at give dig en god købsoplevelse – både når du står i købssituationen, og når du efterfølgende skal bruge ydelsen.

Kan du ikke finde varen, du er på udkig efter, er du velkommen til at kontakte os – så vil vi meget gerne bestille den ønskede vare hjem til dig.